Nå advarer også Sverige mot Internet Explorer


Sikkerhetsmyndighetene i det ene landet etter det andre advarer mot Internet Explorer og oppfordrer internettbrukere om å bytte nettleser. Nå er også Sverige ute med advarsel!

Fra før av har både Tyskland og Franrikes sikkerhetsmyndigheter rykket ut med sterke advarsler. I Sverige er det Sitic (Sveriges it-incidentcentrum) som har kommet med advarselen. Den er ikke like sterk og klar som advarslene i de andre landene, men inneholdet er omtrent det samme.

– En midlertidig løsning kan være å benytte en annen nettleser, sier Tor Johnson som er  sikkerhetsekspert hos Sitic. Dette ansees å være en ganske oppsiktsvekkende uttalelse ettersom Sitic normalt ikke uttaler seg om enkeltprodukter.Categories: News

1 reply

Trackbacks

  1. Bedre sent enn aldri « Norske forhold
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 608 other followers

%d bloggers like this: