Har Sharepoint noen fremtid som sosial plattform?


Det er spørsmålet BrainYard News stiller seg i en kommentar-artikkel. De viser til analytikere ved konferansen Enterprise 2.0 som beskriver Microsoft-løsningen som “more than a portal, but less than a social network”.

Historien om Sharepoints mangler som en sosial programvare har ikke endret seg mye siden Enterprise 2.0 konferansen i Boston i juni. Sharepoint tilbyr noen grunnleggende byggeklosser og aktivitets-strømmer, men må tilføres en rekke tredjeparts-løsninger for å kunne bli et fullverdig sosialt samhandlingsverktøy.

Analytiker Tony Burne fra Real Story Group sier det slik: – De har bygget en grei plattform for lettvekts samhandling om fildeling. Men Sharepoint har bare 2 av de 10-11 nøkkel-applikasjonene større selskaper etterspør i en sosial plattform.

Les hele artikkelen i BrainYard News her!

Les mer om hva som skal til for å gjøre Sharepoint til en fullverdig sosial plattform her!Categories: News

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 435 other followers

%d bloggers like this: