Lotusphere 2009: Følg med på My Notes Blog minutt for minutt


I år som i fjor: MNB er til stede på Lotusphere 2009 for å dekke arrangementet. Denne gangen på fulltid. 

Jeg vil også i år blogge direkte fra åpningssesjonen minutt for minutt slik at du kan være helt i forkant på nyhetene før de dukker opp i de hjemlige IT-mediene. Fordi jeg denne gangen har all tid til disposisjon for blogging under hele arrangementet, vil du i år oppleve en enda bredere dekning enn i fjor da jeg bragte et femtitalls artikler i løpet av de få dagene Lotusphere varte.

I fjor fulgte 300 norske lesere med under simultan-bloggingen fra åpningssesjonen og fikk servert hele 14 artikler før sesjonen var avsluttet. Jeg håper like mange følger med også i år da interessen synes større enn noensinne. Jeg har sett tall som antyder at over 8.000 personer har meldt seg på. Det er tusen flere enn i fjor.
Norske nyheter
Jeg vil også bringe løpende nyheter fra det norske miljøet på Lotusphere og reportasjer og intervjuer med både norske Lotus-partnere og kunder. Har du noe å fortelle? Send gjerne tips til meg enten på epost eller sms. 
PS! Ikke regn med at jeg klarer å oppdatere bloggen med bilder like raskt som jeg publiserer tekst. Bildene vil bli lagt inn i etterkant av sesjonene!