Fantastisk mottakelse for LCTY i Bodø og Tromsø


Urpremieren for årets Lotusphere Comes To You i Bodø ble svært vellykket. Så interessant syntes deltakerne at det var at de like godt ba om å få utsatt lunsjen i 45 minutter. Og da arrangementet skulle avsluttes klokken 14:00 ba de om å få mer. Deltakerne gikk ikke hjem før klokken 16:00 – hele to timer over tiden!!!

Da var det godt at vi i Lotus-teamet, Emmar Hoel, Marius Juvet og undertegnede, hadde et sent fly videre til Tromsø.

Og i Tromsø, i dag med nyydelig påskevær, kom det langt flere enn vi hadde regnet med. Også der stor interesse for de “nye” produktene Lotus Quickr, Lotus Connections, Lotus Forms og Lotus Traveler. Men flere hadde også kommet for å få med seg alle de nye lure triksene og tipsene for bruk av Lotus Notes 8.5. Ikke viser det seg at alle integrasjons-mulighetene, widgets og live text er svært populære funksjoner som konkurrerende produkter ikke kan levere til brukerne.

Neste uke er det Trondheim som står for tur! Vi gleder oss!