Fullt hus på Umoe IKT-dag i Drammen


Godt over 100 kunder av Umoe IKT fant veien til deres julearrangement i Drammen i dag.

Stemingen lå helt under taket i de supre lokalen på Union Scene. De gamle industribyggene ved Drammenselva (visste du at du kan fiske laks der?) er blitt til et kultursentrum av rang!

Som utstiller og foredragsholder er det et maratonløp å være her. De har lagt opp til fire paralelle sesjoner der deltakerne sirkulerer rundt slik at alle skal få mulighet til å høre alle foredragene. Det betyr at jeg holder den samme presentasjonen fire ganger på rad.

Microsoft, Cisco og Tandberg snakker om integrert telefoni (Unified Communication) på Samhandlingssporet. Selv snakker jeg om sosiale medier for profesjonelle og den kulturendringen dette innebærer for næringsliv og organisasjoner.