Et Godt Nytt Gult og Kult År ønskes dere alle!Ja, da var tiden inne til å sette i gang igjen. Men det kan ikke skje uten å ønske alle mine lesere et Godt Nytt Gult og Kult År!

Vi som er gule har lagt bak oss et svær hektisk år. Det har skjedd mye spennende på Lotus-fronten. Nye produkter har sett dagens lys, produkter som har vært banebrytende og som har skapt nye kundegrupper. Som alltid har Lotus vist vei når det gjelder nye teknologier og nye effektive metoder å samhandle på.

IBM har sin “blackout period” etter at fjoråret er avsluttet. Resultatene på salgs- og markedssiden kommer i den offisielle versjonen omtrent midt i februar. Det blir spennende å se, men min private magefølelse sier meg at det slett ikke har gått så verst til finanskrise å være. Så får vi se når de kalde fakta kommer senere.

Det som står først for døren nå er Lotusphere 2010. Et hundretall norske deltakere har allerede bestilt billetter og ser frem til arrangementet med spenning og iver. Kjenner vi deltakerne vel, og det gjør jeg etter å ha vært i dette miljøet i 10 år, så kommer de til å ta for seg av seminarer, foredrag, sertifiseringer, møter med labfolk og utviklere – og ikke minst i sosiale samvær med kolleger, konkurrenter, kunder, leverandører, partnere, IBM’ere, Lotus-folk og hva Orlando ellers måtte ha å by på!

Lykke til med 2010 alle sammen!