Hvem har Lotusphere-rekorden?


Endelig! Bare en uke igjen til Lotusphere. Skal tro om alle de andre gamle Lotusphere-traverne skal dit igjen? Hvem kommer i år? Og hvem har vært der flest ganger?

Jeg vet hvem som skal til Lotusphere 2010. Jeg har sett listen over deltakere. Noen er gjengangere og superveteraner som er der år etter år, mens andre er helt ferske!

Uansett hvilken kategori de tilhører så vet jeg at de er like forventningsfulle og spente alle sammen. Spente på å treffe gamle kjente og spente på hva årets nyheter kommer til å være.

Hvem har rekorden?
Hvor mange ganger har DU vært på Lotusphere? Legg inn en kommentar på denne artikkelen og rams opp de årene du har deltatt – alle som én. Jeg tror nesten jeg kan vedde på at den som har vært på Lotusphere flest ganger fra Norge vil kunne se frem til en morsom premie fra det norske Lotus-teamet!

Og du: Ikke glem å oppgi navn og epostadresse!

PS! Den fantastisk flotte illustrasjonen har jeg rett og slett rappet fra min blogger-kollega “Slem Fisk”. Kreativ samhandling heter det når man “låner” idéer og kunnskap fra andre.

2 Comments

 1. Jag har varit på Lotusphere 13 gånger. 1997 i Nice (Lotusphere Europe), sedan i Orlando 1998-2009. Lotusphere 2010 blir nummer 14. Dessutom var jag i Maastrich 1996 på en Lotusphere-liknande tillställning innan de startade LS Europe.

  Like

 2. Hehe, Karl-Henry punkterte jo konkurransen før den var kommet i gang 😀
  Selv blir LS2010 *bare* min 8. Lotusphere.
  Her er mine deltagelser:
  1997 Orlando
  1998 Orlando
  1998 Berlin
  1999 Orlando
  2001 Orlando
  2008 Orlando
  2009 Orlando
  2010 Orlando

  Like

Comments are closed.