Ny status-plugin til Sametime sidebar


Det kommer stadig nye smarte plugins til sidebar´n til Lotus Notes. Nå er det kommet en ny plugin for å oppdatere status i sosiale nettverk.

Jeg har hatt en rekke plugins i min Lotus Notes “sidebar” verktøykasse lenge. Her har jeg LinkedIn, Twitter, TripIt, IBM Multimedia Library, File Navigator, Quickr, Activities, Files og “ørten” andre nyttige plugins.

Men nå er det kommet en ny plugin som oppdaterer din status både i Lotus Connections, Lotus Sametime og Twitter samtidig. Smart – da slipper du å oppdatere din status i hver enkelt applikasjon. Flere fluer i ett smekk, liksom!

Du finner plugin´en hos OpenNTF Blog – her!

Eksempel:

1 Comment

  1. Og hvis du installerer “Selective Tweets” i Facebook-profilen din, og legger en #fb bak statusoppdateringen du gjør, så vil twitter ogs oppdatere statusen din på Facebook! Enda en tjeneste blir oppdatert, i én smekk. 🙂

    Dette hersker 🙂

    Like

Comments are closed.