Selvfølgelig kan du bruke Lotus Sametime i MS Outlook


En av de kuleste tingene med teknologi fra IBM Lotus er at du kan integrere den i omtrent hva som helst. Til og med Microsoft Outlook!

Trodde du at om du brukte Outlook fra Microsoft så kan du bare integrere med annen teknologi fra samme leverandør? Joda, det var sånn tidligere. Microsoft var døds-proprietære og er det i stor grad fremdeles.

Men nå kan du selvfølgelig integrere og forbedre dine Microsoft-løsninger med ny og spennende teknologi fra IBM Lotus! Men det skyldes ikke at Microsoft har åpnet seg, tvert imot – det er Lotus som har åpnet seg!

Det er mange måter du kan integrere f.eks. Lotus Sametime med MS Outlook på.

Du kan installere en Sametime 8.5 plugin i din Outlook-klient. Den opptrer da som en verktøyknapp (toolbar button) og når du klikker på den kommer det opp en “dynamisk” kontaktliste (buddy list) basert på de personene i To og CC feltene i epost-meldingen.

Du kan også installere et annet sett med “toolbar buttons” som lar deg sende filer, meldinger, starte webmøter etc. (se bildet).