My Notes Blog dekker Lotusphere 2010


My Notes Blog vil være til stede på Lotusphere 2010 og fortløpende bringe nyheter og reportasjer fra konferansen.

Når Lotusphere 2010 åpner er jeg denne gangen tilstede, og påmeldt, som journalist/blogger og ikke som IBM-ansatt. Det betyr at min rolle denne gangen først og fremst er å rapportere nyheter og reportasjer hjem til alle dere som ikke har anledning til å delta i år.

Kom med de gode historiene
For å kunne gjøre en best mulig jobb trenger jeg hjelp fra min lesere. Derfor ber jeg dere allerede nå sende meg tips og idéer til ting dere ønsker å lese om fra Lotusphere. Gjerne gode historier og egne opplevelser om og med teknologier fra Lotus. Har du nyheter om ditt eget firma, egne kunder eller andre ting; ikke nøl med å ta kontakt!

Send tips til min private epostadresse!