Lotus Notes 9 og Cloud Computing blant nyhetene?


IBM Lotus vil bruke neste ukes gigantkonferanse Lotusphere 2010 til å vise sine kunder en langsiktig strategi innen samhandling og cloud computing. Denne strategien strekker seg langt inn i fremtiden og på tvers av alle programvareløsninger.

I følge Computerworld US vil IBM Lotus også trekke sløret vekk fra Lotus Notes 9 (også kalt Lotus Next) og vise kundene nye måter de kan anskaffe Lotus Notes versjon 8.5.x på. De vil også oppleve at Domino er en viktig plattform for fremtiden og har en stor fremtid som en rask utviklingsplattform.

– Det er ikke tvil om at folk vil reise fra Lotusphere 2010 med et utrolig spennende veikart for vår produktportefølje, sier den nye Lotus-sjefen Alistair Rennie i en podcast for LotusUserGroup.org.

IBM Lotus vil presentere en rekke oppgraderinger av produkter som Lotus Notes, Lotus Sametime, Lotus Quicker, LotusLive, Lotus Foundations og annen programvare fra Lotus-brandet. Men også IBM Websphere Portal vil bli presentert bredt med sine nye integrasjoner av funksjonalitet for samhandling.

Les hele artikkelen i Computerworld US her!