Nordmenn samlet seg på Welcome Party


– Stormende jubel og gjensynsglede! Det er alltid status når norske Lotusphere-deltakere samles på den kunstige stranda mellom hotellene Dolphin og Swan!

Denne gangen fant nordmennene fortere sammen enn tidligere Lotusphere da man gjerne måtte lete seg fram mellom nesten 7.000 deltakere. Men nå hadde noen kloke sjeler skaffet et stort norsk flagg som man fikk hevet høyt i været ved hjelp av heliumballonger!

Og her fant de sammen i pur gjensynsglede, de gamle Lotusphere-vankerne, men også en og annen førstereisgutt eller jente var å finne her rundt god mat og god drikke.

Den som kanskje hadde deltatt på flest Lotusphere var Roger Johannesen (alene på bildet) med 13 deltakelser. Riktignok innrømte han at den ene kanskje var litt “juks” ettersom det var et Lotusphere Europe i Berlin. Det var nemlig slik tidligere at man etter det “ekte” Lotusphere også arrangerte en nedskalert reprise i Europa.

Lotus-miljøet er spesielt, ikke bare i Norge, men også i resten av verden. De gule er et eget stammefolk med sin egen kultur, på tvers av alle nasjonaliteter og kulturer. Deres språk er “samhandling” og er det noe som virkelig preger Lotusphere og Welcome Party, så er det nettopp det å snakke med alle, knytte nye forbindelser, lære av andres erfaringer og få nye venner.

Her er et lite bildeutvalg med norske deltakere som koser seg stort over å være på Lotusphere igjen!