Ubuntu og Lotus bundler programvare


IBM Client for Smart Work on Ubuntu! Det heter den nye programvaren som IBM og Ubuntu bundler og deler ut gratis på Lotusphere!

Med denne programvaren kan du implementere en desktop-strategi som gjør det mulig å redusere kostnadene med opptil 50 %, samtidig som du øker produktiviteten i organisasjonen. Denne programvare-bundlen gir deg en optimert arbeidsflate med innebygget kontorstøtte- og samhandling som kan integreres med forretningsprosessene.

Programvaren er kompatibel med, og komplimentær til, SOA-baserte IT-miljøer. Dessuten gir den brukerne en komplett, åpen og brukervennlig arbeidsflate, og er et sikkert og innholdsrikt alternativ til en lukket og kostbar desktop fra Microsoft.

Løsningen inkluderer kontorstøttepakken Lotus Symphony, samhandlingsklienten Lotus Notes, webbaserte Lotus iNotes, LotusLive-komponenter og en rekke andre muligheter. Ikke minst muligheten til å benytte virtuelle Linux desktop´er basert på Verde fra Virtual Bridges og IBM´s industriledende unified communications, samt sosial programvare og portaler. Alt dette kjører på Ubuntu, et av verdens kanskje mest kraftfulle, sikre og fleksible operativsystemer.

Jeg gleder meg allerede til å røske ut Windows XP på den gamle hjemme-PC´n og installere denne nye Ubuntu/Lotus bundlen.

1 Comment

  1. Veldig interresant. Kan den lastes ned fra noen plass da jeg ikke er på Lotusphere og kan få den i hånden?

    Like

Comments are closed.