Nordic Dinner med Norge og mohito´s i toppetasjen!


Rett innafor dørene stod det servitører med iskalde mohito´s klare da gjestene kom. Og de var ikke av typen “light” når det gjaldt alkoholinnhold. Det bare måtte bli suksess!

Tradisjonen tro inviterte Lotus Nordic, med den nordiske Lotus-sjefen Claudio Christensen, til en velkomstdrink i Downtown Disney, før de enkelte landene gikk hver til sitt for sine nasjonale middager.

Det pussige var at ingen gikk. Alt foregikk nemlig i samme lokale og i flere etasjer med en underlig akustikk som gjorde at støynivået (mohito´ene??) ble så høyt at ingen fikk med seg hva de forskjellige landenes Lotus-sjefer sa da de ønsket velkommen! Jo, forresten, alle fikk det med seg da de ropte SKÅL!

Etter en halv mohito vaklet undertegnede reporter seg opp trappen, engstelig for hvordan dette skulle gå. Man hadde nemlig ordnet det slik at bordene var merket land for land slik man ihvertfall skulle ha en bitte liten mulighet til å forstå hva folk sa i støynivået! Og Norge fikk selvfølgelig toppetasjen, skulle bare mangle!

Nåja, moro ble det. En mohito til og fotografen (meg) ble så uskarp at han besluttet å ikke ta de tradisjonelle kjendisbildene av folk. Og det gjorde vel ikke noe, ettersom de fleste hadde sett hverandre før og alle ble penere etterhvert. Så var det kanskje ikke så lurt å publisere eventuelle bilder likevel. Det hender kjære og nære der hjemme sjekker innom bloggen og da kan amerikagavene bli i dyreste laget.

Nåja, mohito´s smaker godt og de kom i strie strømmer, så det var godt å få mat! Valget stod mellom kylling og biff, deretter et dessertvalg mellom en riktig tungvekter av en sjokoladekake og en liten karamellgreie. Jeg valgte biffen og karamellen. Det skulle jeg aldri ha gjort. Selv om maten smakte helt fortreffelig og biffen ble servert med min favorittspise, en drøss gigantiske chili-reker, så skulle jeg gjort som Børge, sjefen min. Han valgte kylling, den pingla. Tung mat, to mohito´s, en Diet Coke og en espresso gjorde sitt til at det ble en urolig natt med lite søvn tross at jeg tok første buss hjem.

Så hva de andre gjorde da jeg var dratt, har jeg rett og slett ikke peiling på. Så det kan jeg ikke rapportere noe om og det er kanskje like bra? Som min gamle venn og danske Lotus-kollega gjennom en årrekke, Carsten Grønning, informasjonssjef i Danmark, sier når journalistene ringer: – No comment!

Og nå er jeg klar for skalldyrbordet på Symfoni Collaboration Dinner på House of Blues! Det gleder jeg meg til – jeg elsker som sagt skalldyr. A man´s gotta do what a man´s gotta do!

Hasta la vista!