Tyske sikkerhetsmyndigheter advarer nå også mot Outlook!


Det ikke bare Internet Explorer det advares mot fra tyske sikkerhetsmyndigheter. Nå har Das Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (BSI) gått ut med advarsel også mot epostklienten Microsoft Outlook.

Det er den anerkjente tyske avisen Die Welt´s nettutgave, Welt Online, som skriver dette på sine sider den 20. januar i år. Det nylig oppdagede sikkeretshullet i Internett Explorer viser seg nemlig å gjelde også for andre Microsoft-systemer.

Foruten Internet Explorer advarer man nå også mot bruk av Outlook 2003, Outlook Express, Windows Mail og Live Mail. I tillegg er det advart mot bruk av Microsofts hjelpesystem og sidebar.

Les hele artikkelen her!

SISTE: Det meldes at Microsoft skal sende ut lappesaker for Internet Explorer i dag!