News

Slik finner du de sertifiserte IBM-partnerne


IBM beveger seg nå mot en lukket distribusjonsmodell når det gjelder programvare. Det betyr at du som kunde heretter kun får kjøpt programvarelisenser hos forhandlere som kan vise til dokumentert og godkjent kompetanse på produktene.

For å gjøre det lettere for deg som kunde å finne ut hvilke partnere som er sertifiserte, har IBM nå publisert en database på nettet. Der kan du selv gå inn og finne hvilken partner du skal kontakte.

Du finner databasen her!

OBS! For Lotus-produktene er et foreløpig bare Websphere Portal som krever sertifisering, men det er annonsert at alle produkter i Lotus-porteføljen vil komme inn under lukket distribusjon i løpet av 2010.

One thought on “Slik finner du de sertifiserte IBM-partnerne

  1. Denne listen har noe forsinkelse. F.eks. er Workplace Consulting AS sertifisert og fyller alle krav for samtlige områder (Lotus, WebSphere, Tivoli, Rational og IM), men vi venter på en siste manuell godkjenning av IBM for å få komplett liste i denne databasen.
    De partnerne som savner oppføring, bør oppdatere BP profilen på Partnerworld.

    Like

Comments are closed.