Tid for nye utfordringer…


Det er på tide å si farvel og på gjensyn! Etter 11 år i Lotus føler jeg behovet for forandring. Fra og med 1. februar finner dere meg hos Workplace Consulting AS.

Det betyr med andre ord at jeg ikke forsvinner helt ut av Lotus-miljøet. Spesielt ikke med tanke på tittelen jeg skal fylle; Senior Collaboration Advisor & Evangelist. Min oppgave i Workplace skal i stor grad være den samme som den har vært i IBM, men samtidig får jeg et dedikert salgsansvar for IBM-produkter.

Jeg gleder meg enormt til denne jobben og tar i praksis fatt på jobben umiddelbart. Det har vært mitt ønske å arbeide hos en 100 prosent dedikert IBM-partner og hvem kan da være bedre enn Workplace? Selskapet er gjennomsyret av høy kompetanse på IBM-teknologier og kan skilte med langt over 100 sertifiseringer fordelt på et tyvetalls medarbeidere.

Mitt bidrag i dette selskapet vil være kompetanse på IBM´s salgsmetodikker og mange års erfaring fra salg og markedsføring av IBM-løsninger. Og så vil jeg selvfølgelig fortsette min evangelisernde virksomhet.

Fra og med nå av er jeg en Workplacer!

4 Comments

  1. Glad du ikke forsvinner helt, men bare flytter noen etasjer ned 🙂
    Lykke til i “ny” jobb Arne.

Comments are closed.