Sparte 58 % lagringsplass ved å oppgradere til Notes 8.5


Å spare lagringsplass gjør at man også sparer kostnader til maskinvare. Det opplevde det amerikanske forsikringsselskapet InsureTrust da de oppgraderte sine Lotus Notes 7.0.3 til versjon 8.5!

Den eksisterende Lotus Notes-løsningen hadde begynt å gå tregere på grunn av enorme mengder med vedlegg og pdf-filer på serverne. De var klar over at dette ville kunne løses ved å investere i ny maskinvare og større lagringskapasitet, men ønkset å unngå denne kostnaden i det lengste.

Derfor bestemte de seg for å oppgradere programvaren fra versjon 7.0.3 til 8.5. Oppgraderingen resulterte i at de sparte 58 % diskplass og ved å ta i bruk DAOS (Domino Attachment and Object Service) fikk de ytterligere lagringsgevinster og raskere responstider.

Upgrading to IBM Lotus Notes 8.5 has resulted in efficiency that has allowed us to avoid making a huge investment in new hardware. – Steve Haase, CEO, InsureTrust

Les mer her.

1 Comment

  1. Kult. Jeg konverterte en Exchange postkasse på ca 6GB til Domino 8.5.1, det samme innholdet ble 1 GB da den kom over på ett skikkelig system

    Like

Comments are closed.