GRATIS OFFICEPAKKE: Lotus Symphony 3.0 ute i beta 2


Nå er Lotus Symphony 3.0 klar til nedlasting i betaversjon!

I følge IBM representerer Lotus Symphony 3 Beta 2 en betydelig oppgradering av programvare. Den nye versjonen er basert på koden i OpenOffice.org 3.0 og innehar en rekke nye funksjonaliteter og forbedringer.

Lotus Symphony 3 Beta 2 introduserer støtte for Visual Basic Macros, OLE Objects og innebygget audio/video såvel som maler for visittkort og merkelapper. Brukerne vil også finne utvidet støtte for interoperabilitet med Microsoft Office 2007 filer og OpenOffice.org filformater.

Det er også gjennomført en rekke utvidelser og endringer i brukergrensesnittet, samt lagt til en rekke nye funksjoner i produktet, som f.eks. støtte for koblede tablerre, presentasjons-masters og digitale signaturer.

Lotus Symphony 3 Beta 2 har også forbedringer på ofte brukte funksjoner som kommentarer og DataPilot-tabeller for pivotering av store datamengder.

IBM gjør oppmerksom på at det fremdeles er noen småting som skal fikses på i programvaren i og med at dette er en betaversjon og ikke ferdig programvare. De ønsker derfor at brukerne gir feedbask til utviklerne via websidene til Lotus Symphony.

Du kan laste ned både fullversjonen 1.3 og betaversjonen 3.0 her!