Det må være et slit å jobbe i Microsoft…


Det kan jaggu ikke være lett å jobbe i Microsoft. For kundene må være utrolig frustrerte over alt som går galt. Nå er det det Windows 7 som skaper problemer!

Allerede i januar kom Microsoft med en oppgradering til det nylig lanserte operativsystemet Windows 7. Det gjalt alle versjoner av Windows 7 og Windows Server 2008 R2.

Computerworld.no skriver i dag at oppdateringen (KB977074) skulle gjøre stabiliteten og påliteligheten til operativsystemene bedre. Men det dukket snart opp meldinger som tydet på oppdateringen hadde bidratt til det motsatte.

Det rapporteres både om maskiner som “fryser” og “blåskjermer” fra miljøer som har gjennomført oppdateringen.

KOMMENTAR: For min egen del opplever jeg svært sjelden blåskjermer og frys. Så kommer det kanskje av at jeg har brent meg på fingrene med Microsoft Vista og gikk tilbake til XP. Og på mine to andre maskiner bruker jeg Mac OS X og Linux Ubuntu. Der forekommer ikke slikt – ihvertfall ikke som jeg opplever. Det må være slitsomt for programmererne i Microsoft å bruke like mye tid på å programmere “lappesaker” som på programvare. At folk holder ut med programvare som må fikses bare uker etter at den er publisert fatter jeg ikke! Hadde det vært bilen deres så hadde de blitt lyn forbannet for lenge siden og byttet bilmerke! Men Microsoft slipper unna. Forstå det den som kan!