Eder og galle fra tidligere Microsoft-ansatte…


Det er ikke bare den tidligere visepresidenten i Microsoft, Dick Brass, som spyr eder og galle over sin tidligere arbeidsgiver for tiden. Nå er det et ras av skjellsord i medier og blogger, om man skal tro IT-avisen i dag.

Om man skal tro IT-avisen spares det ikke på skjellsordene fra de tidligere ansatte. I artikkelen som bærer tittelen “Et tonn idioter i Microsoft” siteres en anonym kilde med dekknavn “Boris”:

– Det var et tonn med idioter (bozos) der. Arrogante idioter. Ikke slik å forstå at jeg er et geni selv. Langt i fra. Men store deler av ledelsen manglet totalt intellektuelle evner. Noen ganger var de morsomt, men for det meste var det trist, sier «Boris» i følge IT-avisen.

Les hele saken her!
Les artikkelen om “Boris” i betaneews her!
Les artikkelen om Dick Brass her!