LSBG-møte med toppsjef fra Lotus!


Den er en riktig storkanon LSBG har sikret seg når de i morgen inviterer til medlemsmøte på berømte Ekeberg-restauranten i Oslo!

Det er Kevin Cavanaugh, IBM Vice President Messaging and Collaboration Products, som er hovedattraksjonen under årets første medlemsmøte. Kevin Cavanaugh er sjefen til Ed Brill som mange av LSBG-medlemmene kjenner fra fjorårets vårseminar og fra omfattende bloggvirksomhet. Kevin Cavanaugh var tidligere ansvarlig for alle Notes- og Domino-utviklerene, men har nå rykket enda et trinn opp i hierarkiet og utformer IBM sin totale strategi på dette spennende området.

Opplev fremtidens Lotus!
De som var på Lotusphere fikk høre litt om Project Vulcan – framtidens arbeidsmiljø – basert på Notes/Expeditor/Composites/REST osv. Nå får tilhørerne muligheten til å vite mere rett fra kilden!

Inntrykk fra Lotusphere
Møtet starter med oppsummering fra Lotusphere der to stipendiater deler sine inntrykk fra Lotusphere 2010. Deretter blir det en meget spennende sesjon med Adobe Air som klient mot Domino. Her deler Kjetil Andenæs Symfoni sine erfaringer.

Gourmet-lunsj!
Symfoni Software spanderer lunsjen på Ekeberg-restauranten som de senere årene har fått ry som en av de fremste gourmet-restaurantene i Oslo. For ikke å snakke om utsikten!

Domino-Guru
Men LSBG slår til med flere utenlandske krefter i form av en virkelig “guru” innen Domino Administrasjon. Det er Florian Vogler fra Panagenda som går gjennom en rekke utfordringer innen Domino administrasjon og gir gode tips om det som er løsbart med standard verktøy fra Lotus og hva et verktøy som Marvel Client kan gi av ekstra muligheter.

Mer info og påmelding: Klikk her!