News

Microsoft mer hullete enn en norsk krøttersti om våren


I går kveld kom Microsoft med nye lappesaker. Denne gangen kom det et halvt feltsykehus med bandasjer!

Hele 13 sikkerhetsoppdateringer sendte Microsoft ut i går for å tette 26 sikkerhetshull i Windows og Office. Sikkerhetsproblemene i programvaren synes ikke å ha noen ende og kan snart sammenlignes med en gjennomsnittlig norsk bygdevei i vårløsninga!

I følge digi.no er dette likevel ikke den største samlingen av sikkerhetsfikser Microsoft har gitt i løpet av en måned.  I oktober 2009 fjernet Microsoft hele 34 sårbarheter ved hjelp av 13 sikkerhetsoppdateringer.

Og er du en av dem som, i frykt for sikkerheten, har vært forsiktig med å oppgradere til nye versjoner av programvaren, så har det vært til liten nytte. Office XP, Office 2003 og Office 2004 for Macintosh er berørt av minst én av de to oppdateringene, i følge digi.no.

I disse dager stenger også Microsoft supporten for Windows XP.

Les mer her og her!