News

Lotus brukeropplæring på nett med nytt tilbud: Lotus Connections


Trenger du opplæring i bruk av programvare for Lotus? Da skal du skaffe deg IBM Multimedia Library for Lotus Software! Nå er det kommet et nytt tilbud, nemlig opplæring i bruk av Lotus Connections

IBM Multimedia Library er et digitalt bibliotek stappfullt av opplæringsprogrammer for IBM programvare. Du kan bruke det via web, men også som en plugin i din Lotus Notes-klient. Her finner du bøttevis av kjappe og enkle sluttbrukerkurs. Du behøver ikke å reise noe sted for å få denne opplæringen, ja, du behøver ikke engang reise deg fra den behagelige kontorstolen din! Alt skjer rett på skjermen din i form av videos med instruktive bilder, instruksjoner og ting du skal gjøre. Eller som reklamen sier: “See it, Hear it, and Do It!”

Du kan selv teste IBM Multimedia Library. Hver onsdag (11 am ET) holdes det live demonstrasjoner av dette unike multimedia-biblioteket. Instruktørene viser hvordan man utnytter funksjonene og besvarer alle spørsmål man måtte ha. Mens du deltar kan du også bestille en 15-dagers prøveperiode. Skulle du ikke ha anledning til å delta live, kan du avtale en spesiell demo bare for deg på et annet tidspunkt.

For mer informasjon og detaljer om de ukentlige presentasjonene – klikk her!