Ny kalkulator: Se hvor mye penger du kan spare ved å ta i bruk Lotus Symphony


Spare penger på IT-budsjettet? Høres det usannsynlig ut? Vel, det er faktisk utrolig mange penger å spare ved å ta de riktige beslutningene. Her er en kalkulator som hjelper deg et stykke på vei!

Finn frem budsjettet ditt. Hvor mye penger har du satt av til å oppgradere til siste versjon av Microsoft Office? Hva har du betalt i oppgraderinger de siste årene? Hvor mye tid har det tatt å installere alle sikkerhetsoppdateringer? Hva har dette i tillegg kostet deg av arbeidstid, nedetid, plunder og heft?

Finn frem tallene og ta fatt på denne kalkulatoren som vil hjelpe deg et stykke på vei til en bedre IT-økonomi. Når du er ferdig sender du resultatet til økonomidirektøren! Han eller hun vil hoppe og danse av ren lykke og du blir dagens konge eller dronning!

Hva du skal gjøre med de frigjorte midlene på IT-budsjettet? Jeg skal vedde du har noen svarte hull å putte dem i! Viktige prosjekter som burde vært løst for lenge siden, men som har vært utsatte på grunn av “de dårlige tidene”..

PS! Jeg tar gjerne imot 10 % av besparelsen som tipshonorar!