4 Comments

 1. Hvilken Linux? Mange alternativer, men hvilken kjører best for en “novise”?

  Like

  1. Jeg tror det er en spesialtunet Ubuntu-distribusjon for IBM´ere. Men det kan jeg sikkert få svar på fra gamle kolleger i IBM. Der er de virkelig STORE Linux-entusiaster og stadig flere IBM´ere sørger i disse dager for å bli kjemisk frie for Microsoft-programvare på sin “stridsutrustning” ThinkPad…

   Like

 2. IBM har sin egen interne bundlet versjon av ubuntu med alle IBM produkter ferdig installert, slik som VPN, kontorstøtte (Symphony), applikasjoner, epost osv.
  Men hvis man henter ned ubuntu 9.10 fra nettet, så er det bare å installere Notes og Sametime etterpå. Det er laget egne ubuntupakker for disse produktene.
  Hvis man må kjøre noen applikasjoner i windows, så kan man installere en gratis virtuell applikasjon som heter Sun Virtual Center. Der kan man installere (forutsatt at man har tilgang til et windows OS på media) operativsystem på nytt og deretter den applikasjonen som kun er laget for windows.

  Like

Comments are closed.