Fullt hus på Lotus samhandlingsturné i Trondheim


Stinn brakke i Trondheim. Det er konklusjonen fra Lotus sin samhandlingsturné i Trondheim.

Det var en god miks av kunder og Lotus-partnere da IBM Lotus inviterte til samhandlingsseminar i Trondheim. Spesielt interessant var at det var en del kunder her som tidligere ikke har vært blant de mest ivrige til å delta på slike seminarer.

Roadshowet begynte med premiere i Tromsø tidligere i uken. Deretter var det planen å ha samme seminar i Bodø dagen etter. Men der snødde det så sterkt at flyplassen var stengt slik at Lotus-teamet bare måtte sette kursen videre til Trondheim.

Seminaret er delt i to. Første del før lunsj er beregnet mest for de som ikke kjenner Lotus-løsningene godt fra tidligere, mens andre halvdel går mye dypere teknisk. Her vanker det råd og dåd til deltakere som sitter med driftsansvar på Lotus-plattformen til daglig.

Underveis i seminaret er det underholdningsavbrekk med en vanvittig morsom og fascinerende tryllekunstner.

Neste uke er det Bergen og Stavanger som står for tur. Deretter er det Sandefjord og Oslo som står for tur. Se detaljer i Lotus-kalenderen øverst på denne siden.

1 Comment

Comments are closed.