Hete diskusjoner på samhandlingsseminar i Bergen!


Det var tilløp til hete diskusjoner på Lotus sitt samhandlingsseminar i Bergen! Diskusjonen gikk høyt om hvorfor og hvorfor ikke man skulle skifte fra MS Office til Lotus Symphony (IBM’s OpenOffice-versjon).

En ting var imidlertid alle sammen enige om: Det er utrolig mye penger å spare på å skifte fra relativt kostbare MS Office-lisenser til helt gratis Lotus Symphony. Man gjorde lisenskalkulasjoner direkte på prosjektoren og mange fikk en økonomisk vekker da de så hvor mye de kunne spare på å innføre Lotus Symphony på f.eks. 70 % av brukerne.

IBM’s Stein Irgens skapte høy latter da han under sin velkomstpresentasjoen sa at alle som fylte ut evalueringsskjemaet ville bli med i lodd-trekningen av en snøfreser. Stor jubel. Det har ikke vært så mye snø i Bergen på mange år som det er nå.

I morgen er det Stavanger som står for tur!