Samhandlings-turné: Fremdeles noen ledige plasser i Oslo!


Lotus melder at det fremdeles er noen ledige plasser ved samhandlingsseminaret i Oslo onsdag i neste uke. Meld deg på nå!

Jeg anbefaler alle å melde seg på for her presenteres det spennende saker. Ikke minst får dere se hvor mye penger dere kan spare på å innføre Lotus Symphony som erstatning for MS Office i hele eller deler av organisasjonen.

Her får du ikke minst se Lotus Connections som er de profesjonelle sosiale mediene som bringer Facebook- og Twitter-lignende løsninger inn i bedriften. Dette er funskjoner som dine unge medarbeidere behersker fra første stund de kommer inn døren i bedriften din.

Og her får du se hvordan man bruker en moderne samhandlingsklient som Lotus Notes, der alle dine samhandlingsverktøy er integrert i en og samme arbeidsflate. Jeg nevner i fleng – chat, webkonferanser, fildeling, google maps, LinkedIn, TripIt, blogging, telefoni og alle andre verktøy og funksjoner du måtte ønske. Ja, til og med god gammeldags epost er integrert.

Og gidder du ikke å implementere alt dette i egen serverpark kan du selvfølgelig la det hele være plassert i nettskyen som f.eks. LotusLive.

Så konklusjonen er:

Vil du se den moderne samhandlingsverdenen i hvitøyet så bør du melde deg på samhandlingsseminaret i Oslo. Så vil du få se hvordan din nye hverdag vil være før du aner det.

Mer informasjon her!
Meld deg på her!