Fantastisk magi på Lotus samhandlingsturné…


Det er ikke bare de nye løsningene til Lotus som får øynene til å tindre av forbløffelse og entusiasme på IBM´s landsomfattende roadshow med samhandling som tema!

For samhandling blir det også mellom publikum og den utrolig dyktige engelske magikeren Jon Ensor. Han er en mester på closeups og det spiller ingen rolle om du dytter nesa di helt ned i hendene til Jon, han lurer deg uansett.

Jon Ensor er en av de dyktigste magikerne i England, men har bosatt seg i Norge. Der er det en norsk samboer som har fortryllet ham. Jeg har selv fulgt ham gjennom tre av hans show i Trondheim, Bergen og Stavanger, men fremdeles sliter jeg med å forstå hvordan han gjør en rekke av numrene sine!

Så derfor oppfordrer jeg de som ikke har sett verken ham eller de nye Lotus-løsningene om å møte mannsterke opp både i Sandefjord og i Oslo – de to norske byene som gjenstår for turnéen.

Meld deg på her:

Sandefjord 23. mars
Oslo 24. mars

Mer info om seminaret her!

One Comment

Comments are closed.