IBM toppen Mary Beth Raven til LSBG´s vårseminar


Lotus Software Bruker Gruppe (LSBG) har klart å kapre en av de ledende figurene bak den nye suksessen til Lotus!

Mary Beth Raven er designsjef og kvinnen bak det nye designet til Lotus Notes-klienten. Nå blir hun å finne som hovedforedragsholder når LSBG avholder sitt vårseminar i Larvik 5. og 6. mai i år.

Med Mary Beth Raven kom en helt ny giv inn i designteamet som står for “look and feel” på brukergrensesnittet i Lotus. Og hun har innført en svært åpen dialog med miljøene utenfor IBM. Det har hun gjort ved å åpne en blogg for diskusjoner rundt design, brukervennlighet og funksjoner. Tusenvis av sluttbrukere, kunder, partnere og andre har deltatt i dialogene. Det har sogar vært gjennomført rene meningsmålinger om hvilke farger, funksjoner og ikon designteamet skulle velge.

Les mer om LSBG Vårseminar her!