Lotus samhandlingsturné i Sandefjord


– Det spiller ingen rolle hva et verktøy heter, bare det funker!

Stadig flere retter oppmerksomheten mot gratis kontorstøttesystemer som OpenOffice og Lotus Symphony. Det kom frem også under Lotus sitt seminar om samhandling i Sandefjord i dag. Sitatet i ingressen ovenfor kom fra en tilhører i salen.

Lotus Symphony finnes tilgjengelig i versjon 1.3, både som “stand-alone” og intergrert i samhandlings-klienten Lotus Notes. Men en ny utgave som er helt i takt med Open Office og MS Office 7 er nå ute i offentig betaversjon (3.2) og er snart klar for endelig utgivelse.

– Hva er det verste som kan skje dersom dere tar i bruk Lotus Symphony? spurte Emmar Hoel fra IBM. Og han gav svaret selv: – Jo dere kan risikere å få en programvare som er gratis og som funker feilfritt!

Det satte vel også konklusjonen for den delen av seminaret.