LSBG Vårseminar: Nå kan du melde deg på!


Nå er alt klappet og klart for påmelding til LSBG´s Vårseminar!

Lotus Software Bruker Gruppe (LSBG) er en interesseforening for både brukere, kunder, forhandlere, partnere og konsulenter i det norske Lotus-miljøet. Gruppen har opp gjennom årene markert seg sterkt og engasjert for de moderne samhandlings-teknologiene fra IBM.

Medlemmene er en gruppe engasjerte, kunnskapsrike og engasjerte personer fra en rekke norske bedrifter og organisasjoner.

Med et medlemsskap i denne interessegruppen får du tilgang til det som kan krype og gå av teknisk ekspertise innenfor de områdene som dekkes av Lotus-produktene til IBM.  De arrangerer en rekke møter, seminarer og sosiale sammenkomster, noe som har dannet et tett sammensveiset og godt miljø, både faglig og sosialt.

Nå arrangerer de igjen sin årlige to-dagers LSBG Vårkonferanse. Denne gangen går arrangementet av stabelen ved den nyetablerte og fasjonable spahotellet Farris Bad i Larvik. Agendaen i år er spekket med spennende foredrag.

Ikke minst kan det nevnes at selveste sjefsdesigneren for Lotus Notes, Mary Beth Raven, er hovedforedragsholder. Mary Beth og hennes team er den gruppen som står bak det nye og spennende brukergrensesnittet til en rekke av Lotus-produktene – og som har gitt disse produktene et betydelig image-løft!

Her finner du all informasjon du trenger om vårseminaret; datoer, agenda, påmelding!

Meld deg på i dag!