News

Ny ultraportabel notebook med Lotus ferdig installert


Lotus Symphony ferdig installert! Velg i tillegg om du også vil ha Lotus Notes! Det er tilbudet når du kjøper den nye Simmbook!

Det er IBM, Canonical og Simmtronics som har gått sammen om dette markedsfremstøtet. Den nye maskinen vil først bli gjort tilgjengelig i såkalte “emerging markets”, som f.eks. Sør-Afrika,  til en pris av bare 190 amerikanske dollar. Simmbook er preinstallert med IBM Client for Smart Work. Det inkluderer kontorstøtte-pakken IBM Lotus Symphony og tilgang til IBM LotusLive´s samhandlingsløsninger i nettskyen. Kjøperen kan dessuten velge å legge til IBM Lotus Notes og IBM Lotus Sametime.Operativsystemet er Ubuntu.

Den lille Simmbook´en har en Intel Atom prosessor som gir den kraften du trenger for å surfe på internett, streame musikk og video, bruke epost og sanntidsmeldinger (chat). Den er laget spesielt for mobilitet og selv med sin lille størrelse og lille skjerm (10.2 inch) gir den deg all den datakraft du behøver for dine daglige oppgaver.

Les spekken på maskinen her! Les hva eWeek skriver om saken her! Se video med Mark Shuttleworth fra Canonical her: