Ron Sebastian til LSBG´s vårseminar!


Ingen over og ingen ved siden! Det kan man trygt si om Ron Sebastian fra IBM Lotus. Det finnes ingen som slår ham når det gjelder fantastiske demonstrasjoner av samhandlingsløsninger! Nå kommer han til LSBG´s vårseminar i Larvik!

Det gikk knapt en dag over påske før LSBG slapp nok en nyhetsbombe foran årets vårseminar som denne gang går av stabelen ved spahotellet Farris Bad i Larvik.

Fra før av var det annonsert at selveste Mary Beth Raven skulle komme. Hun er sjefsdesigneren bak de nye grensesnittene til Lotus Notes og den som nærmest skapte en ny vår for Lotus Notes. Mary Beth står fremdeles på talerlisten og mange ser frem til å få bedre innblikk i hennes idéer, tanker og visjoner!

Men nå er også Ron Sebastian klar for vårseminaret ved Farris Bad. Han har vært på LSBG´s samlinger også tidligere, selv om han er meget etterspurt over hele verden og alltid er den som leder de viktigste live demonstrasjonene av nye produkter og løsninger på Lotusphere.

For å sitere LSBG´s egen presentasjon av ham:

Ron Sebastian blir kalt “Demo God” og det er ikke uten grunn. Ron er best i verden på å presentere det aller siste av Lotus produkter – enten disse er klar til leveranse eller fortsatt i Beta. Han har med seg flere maskiner og får det hele til å svinge – noen ganger før utviklerene selv har sett helheten i funksjon. Har du ikke sett en demo med Ron, har du noe å glede deg til. Med slike levende demonstrasjoner kan du vise din leder hva som bor i løsningene dere allerede har – eller ønsker dere, og hvordan din virksomhet kan ta det neste steget for full utnyttelse av produktene.

Unik anledning
Sammen med Mary Beth Raven som er ansvarlig for alt som er av brukergrensesnitt hos Lotus, har deltakerne muligheter til å stille de vanskelige spørsmålene. Det er mulig å registrere spørsmål på forhånd via agendaen, og det vil bli muligheter for å treffe både henne og Ron Sebastian på utstillertorget for å få svar på alle slags spørsmål man måtte ha. På utstillertorget treffer man også en rekke leverandører av løsninger som kan øke verdien av din Lotus investering.

Mer informasjon her!