– Dette er bare helt rått!


Tittelen på denne saken er ikke min påstand. Det var utsagnet til en kunde som jeg demonstrerte Lotus Live Engage for i dag!

Nå var det ikke så mye spesielt med denne kunden. Ikke annet enn at han ikke hadde en eneste bitte-liten løsning fra Lotus fra før. Denne kunden var “hel ved” Microsoft. Der var det MS Exchange, MS Office og MS Outlook over hele fjøla. Men det spesielle med kunden var at han ønsket seg en løsning som ikke var for kostbar (lisenser), som var vedlikeholdsfri (annet enn adminsitrasjon av brukere) og som kunne tas i bruk med en gang, uten å installere noe som helst! Han hadde avdelingskontorer i et antall byer over hele landet og trengte noe enkelt for fildeling og møter.

Nå er kunden nettet opp med meg i LotusLive, etablerer en liten testgruppe internt og prøver seg i en 30 dagers gratis prøveperiode.

Har du testet LotusLive? Hvis ikke er det bare å teste ut ved å skaffe seg en midlertidig brukerkonto på http://www.lotuslive.com.

PS! Nå er LotusLive også på norsk!