News

LotusLive med Skype, SalesForce og UPC integrert – se demo!


Nå kommer LotusLive med en rekke nye integrasjoner. Først ute er telefoni-løsningen Skype, CRM-systemet SalesForce og pakkesporing fra fraktselskapet UPC.

IBM slipper nå tredjepartsleverandører inn i nettskytjenesten LotusLive. Først ute er Skype med sin IP-telefoni og Salesforce som er en nettbasert konkurrent til norske SuperOffice. I tillegg vil man tilby e-signaturer fra Silanis. Støtte for UPC (United Parcel Service) kommer senere i år.

Det nye konseptet gjør det mulig for kundene å blande nettbaserte de nettbasert tjenestene i LotusLive med andre tjenester i nettskyen. De integrerte tjenestene krever egne lisenser og er ikke inkludert i prisen på LotusLive. IBM vil gjøre det mye enklere for kundene å skaffe seg de tjenestene og funksjonalitetene de trenger, uten å installere egne servere og applikasjoner på arbeidsstasjonene. Alt skjer via en nettleser.

Tjenestene fra tredjeparts-leverandørene blir integrert med LotusLive’s egen samhandlings-funksjonalitet. IBM legger også til støtte for flere språk. Dette er allerede implementert. Se artikkel nedenfor som beskriver hvordan du gjør dette.

Se demo her: