Ny Notes plugin: Med Tungle booker du møter med alle eksterne kalendere


Å avtale møter med eksterne kontakter har ofte medført et virvar av eposter for å finne tidspunkter da alle kan delta. Internt har man brukt bedriftens eget kalendersystem enten i LotusNotes eller MS Exchange. Men det er ikke like enkelt når du skal booke møter med folk utenfor brannmuren.

Jeg har vært bruker av Tungle en tid, men har vært plaget litt av at ikke så mange andre enn meg selv bruker dette systemet. Tungle er en gratis løsning som knytter din kalender til det jeg velger å kalle en “time broker”, en website som koordinerer din ledige tid med dine kontakters ledige tid. Uansett hvilket kalendersystem du benytter, så vil systemet finne ut når alle de forskjellige møtedeltakerne har felles ledig tid for et møte. Samtidig gjør den dette uten å vise innholdet i din kalender til andre.

Du kan skaffe deg en gratis brukerkonto og laste ned en plugin til din kalender her. Der finner du også den nye plugin til LotusNotes som du enkelt installererer ved å dra den inn i Widget-mappen.

Her ser du en video som viser hvordan Tungle kan gjøre din hverdag enklere: