Ny kalender-plugin til Notes: Doodle booker møter på tvers av kalender-systemer


Doodle er en løsning som gjør det mulig å koordinere flere kalendere. Nå også som plugin i din Lotus Notes klient.

Mange brukere av digitale kalendere har problemer når de skal finne ledig tid for møter hos brukere som bruker andre kalendersystemer. Men det fins løsninger. Selv bruker jeg Tungle for å finne ledig tid i kalenderen hos andre Tungle-brukere. Men det betinger selvfølgelig at de andre brukerne også er Tungle-brukere og foreløpig er det ikke så veldig mange av mine kontakter som har tatt i bruk dette.

Doodle er en annen løsning som intergerer med en rekke kalenderløsninger som Google Calendar, Microsoft Outlook, Lotus Notes, iCal, Yahoo og andre. Det finnes også Doodle for iPhone, Mobile Doodle, iGoogle Widget, Facebook Doodle og XING Doodle.

For å se en presentasjon av Doodle, klikk her!

For å laste ned en plugin for Lotus Notes, klikk her!