News

Hvordan synke Android med Lotus Notes…


Du har kjøpt en Android mobiltelefon. Du bruker Lotus Notes. Men du får ikke synket telefonen med Notes-kalenderen. Og det er ingen trøst at du ikke er alene om å ha det sånn. Men det finnes en løsning om du leser her og dessuten spanderer rundt 30 dollar på en programsnutt.

Android er en Google-Gadget. Den synker med Google Calendar. Det er det den er lagt for. Sånn sett er den proprietær. Men det er enkelt og greit å sette opp. Problemet er at du bruker en annen og mye bedre kalender, nemlig Lotus Notes. Da har du enn så lenge en utfordring.

Om du er villig til å vente litt vil nok Lotus løse problemet ditt. Men haster det kan du skaffe deg CompanionLink for Google. Den synkroniserer med Lotus Notes. Her er leverandørens egen beskrivelse:

CompanionLink for Google synchronizes Lotus Notes contacts, addresses, phone numbers, email addresses, calendar events, tasks, and alarms and reminders with a user’s Google account. Complete two-way synchronization ensures that any change to data in Google will synchronize back with Lotus Notes. In addition to contact and calendar data, CompanionLink for Google also synchronizes multiple Google calendars with Lotus Notes categories.

Du kan lese mer og laste ned CompanionLink for Google her!

One thought on “Hvordan synke Android med Lotus Notes…

Comments are closed.