Hva er egentlig Project Vulcan…?


Lesere som har vært på LSBG´s Vårseminar i Larvik var sikkert så heldige å få med seg foredragene til sjefsdesigneren for Lotus Notes, Mary Beth Raven. Blant det hun snakket om var også det nye Project Vulcan.

Jeg var selv så heldig å få halvannen time med henne før hun dro ned til Larvik. På denne tiden gikk hun gjennom alt hun skulle snakke om i Larvik, pluss mye, mye mer som ikke skal refereres her.

Mary Beth er en sjeldent frittalende dame til IBM´er å være. Og et festfyrverk å høre på. Hun skulle vært nordlending, for hun snakker rett fra levra og i store bokstaver. Ikke minst om Project Vulcan som hun har mange klare meninger om – positive sådanne.

For deg som ikke kjenner så mye til disse nye idéene til IBM når det gjelder å samle all samhandling i ett nytt grensesnitt, basert på weblesere, kan det være nyttig å lese denne bloggen med navnet Beyond The Blue Bubble!