Micosoft tvinger deg til å oppgradere til Windows 7


Har du Windows XP og ikke har planer om å oppgradere til Windows 7 så kan du bare glemme å ta i bruk Internet Explorer 9.

Dette er en del av Microsofts strategi for å tvinge brukerne til å kjøpe oppgraderings-pakker. Oppgraderinger utgjør nemlig en svært stor del av Microsofts omsetning og er viktig for den bonding-strategien selskapet har overfor sine kunder. Har du først tatt i bruk en programvare fra Microsoft blir du avhengig av deres teknologi. De gjør funksjonalitet i ett produkt avhengig av funksjonalitet i et annet produkt.

Nå raser utviklere mot denne strategien. De føler seg tvunget til å migrere til Windows 7 for å kunne utvikle for Internet Explorer 9. Det ene produktet tvinger altså brukerne til å kjøpe det andre også.

Les mer om saken i Computerworld, her!

1 Comment

Comments are closed.