Ny leser-rekord, igjen…


Antallet lesere ser bare ut til å øke ytterligere etter at debatten om LSBG brøt løs her på bloggen.

Nå i kveld klokken 23:05 har hele 690 lesere vært innom for å følge med i debatten. Aldri tidligere i denne bloggens historie har det vært en så aktiv debatt.

Det underlige er at nesten ingen står frem med fullt navn. Disse innleggene består stort sett av personangrep og påstander om at jeg mener ting jeg faktisk ikke mener. Kun et par debattanter tar opp de utfordringene jeg har presentert og diskuterer saken.

Hittil har jeg latt de anonyme fått slippe til fordi jeg mener også de skal få uttrykke sine meninger og følelser. Men jeg må nå vurdere kun å slippe til signerte innlegg for å heve nivået på debatten fra usaklig tøv og personangrep både på meg og andre.

Personer er uinteressante i denne saken. Det som er interessant å diskutere er utfordringene. Jeg oppfordrer alle til å gå inn i denne debatten med det for øye å bidra konstruktivt til en spennende nyutvikling av LSBG. Det er ihvertfall mitt mål med å ha dratt igang denne debatten, selv om andre tydelig har visse problemer med å lese hva jeg faktisk skriver.

Du kan lese kommentarartikkelen som startet debatten her!

Du kan følge debatten her!

Du kan lese det jeg ellers har skrevet om LSBG her!

Kjør debatt!