McKinsey advarer mot oppgradering av Microsoft Office – kunden kan spare 13 millioner i året!


– Dropp oppgradering av Microsoft Office og spar 13 millioner i året!

Det kjente konsulentselskapet McKinsey har utarbeidet en rapport for det danske politiet. Rapporten handler om effektivisering, modernisering og økonomiske besparelser for det danske politikorpset. En av McKinseys anbefalinger er denne:

7.3.2. Anvendelse af billigere software
Politiet anvender i dag 2007-versionen af Microsoft Office, hvilket er en nyere version end den version, som mange andre offentlige og private organisationer pt. benytter sig af.
I den nuværende aftale med Microsoft er der planlagt en opgradering til en nyere version inden for 3/4 år, men fordelene herved vurderes ifølge analysen imidlertid at være begrænsede. McKinsey anbefaler derfor, at politiet udskyder opgraderingen til nye versioner af Microsoft Office og Windows. Dette vil medføre en reduktion i driftsomkostningerne på ca. 13 mio. kr. årligt.

Last ned hele rapporten her!