Raskere oppstart med Notes 8.5.2


Mange venter på Lotus Notes 8.5.2 som er planlagt lansert i tredje kvartal i år. Paul Mooney er en av betatesterne av den nye versjonen. Han har gjort noen interessante sammenligninger av hvor lang tid det tar å starte opp den nye versjonen av klienten.


Det er gjort mye for å forbedre oppstartstiden på klienten. Noe av dette er blant annet løst ved at man under installasjonen kan velge at en del av klienten skal startes i bakgrunnen allerede sammen med oppstarten av operativsystemet. Dette velger man i installasjonsoppsettet (se bildet).

Paul Mooney har sammenlignet oppstartstiden (kaldstart) på versjon 8.5.1 og 8.5.2 på et MacOs. Du kan se resultatet i denne sammenlignende videoen:

Og her ser du hvor raskt det går med en varmstart:

Les mer på Paul Mooney´s blogg her!

One Comment

  1. Må innrømme at oppstartstiden for Notes (og OS’et mitt) egentlig er revnende likegyldig, da de begge to bare restartes en gang i blandt 😀

    Like

Comments are closed.