Lotus Notes Traveler støttes på iPad!


– Nå kan du bruke din Lotus Notes epost og kalender på din nye iPad!

Det er nyheten IBM lanserer i dag, i tillegg til at Lotus Symphony 3 nå er ute i beta 3.

De som allerede har testet ut Notes Traveler på sin iPad sier at det bare virker! IBM’ere som er avhengige av VPN for å komme til IBM’s interne nettverk hvor Domino-serverne sitter, gjør dette via av connected up to my Notes Traveler server via Lotus Mobile Connect. Etter en initiell login, blir en bootstrap-funksjon overført til iPad’en. Ed Brill beskriver det slik:

The Notes Traveler server in IBM was ready for me as well as with IBM’s specific configuration needs: I was prompted to create an unlock passcode on my iPad that conformed to IBM’s deployment security guidelines, and that was about it! After some initial sync’ing, my mail, calendar, and contacts were all in place on the iPad. No app store, no local sync, nothing. Beautiful.

Og han fortsetter begeistret:

Using the iPad for mail/calendar services from Notes the last few days has been a joy. I definitely can type faster on the iPad’s screen keyboard than I can on my smartphone.

The calendar interface is especially slick, the whole device is quite readable, and our engineering team did a great job of implementing features to allow for the speedy on-device type-ahead addressing, unread marks, and the like.

4 Comments

  1. Men IBM har fortsatt ikke fått ut fingeren og fått Traveler til å fungere med Android…bare nevner det 🙂

  2. Har kunder som benytter Ipad og Traveler og det har de gjort siden 8.5.1.0

  3. Flere nyheter om dette kommer så snart den offisielle pressemeldingen fra IBM foreligger. Sannsynligvis i morgen norsk tid.

Comments are closed.