Lotus Symphony 3 beta 3 er nå tilgjengelig


Lotus Symphony 3 beta 3 er nå klar for nedlasting og har en rekke nye funksjoner og forbedringer i forhold til tidligere versjoner. Det er også gjort endringer i brukergrensesnittet og ytelsen er betraktelig forbedret i følge bloggen til Ed Brill.

Lotus Symphony 3 Beta 3 har noen spennende utvidelser i forhold til tidligere utgaver. Du kan nå skreddersy verktøylinjen og arrangere den slik du selv vil ha den. Eksport til PDF skjer nå med bare ett klikk og denne knappen kan du legge til verktøylinjen. Forøvrig kan du endre verktøylinjen slik at den passer dine individuelle behov.

Også brukergrensesnittet er utvidet og har fått flere nye funksjoner i sidepanelene. Dette gjelder alle tre applikasjonene i suiten.

Det er kommet til en del nye funksjoner når det gjelde animasjon som gir flere valg. Det mest brukte funksjonene er samlet i sidebarene slik at man ikke lenger trenger å lete etter disse.

Lotus Symphony er nå også koblet til nettskyen med en plugin for LotusLive. Du kan nå lagre og hente innhold direkte fra Lotus Symphony til LotusLive. Denne plugin laster du ned fra plugin-siden til Lotus Symphony.

Se mer av Lotus Symphony her:

Du kan laste ned Lotus Symphony 3 beta 3 her!

Du kan skaffe deg en 30 dagers gratis brukerkonto på LotusLive her!

Tips 1: Avinstaller den gamle betaversjonen og restart maskinen før du installerer den nye beta 3 versjonen. Jeg fikk litt plunder da jeg forsøkte å oppgradere beta 2 til beta 3.

Tips 2: Gå inn i preferences i din nye beta 3 versjon og aktiver Widgets før du installerer plugin til LotusLive. Jeg misforstod instruksjonen og installerte denne plugin i Lotus Notes…