Nå kan du bla i Notes-klienten med 3D…!


Svisj, svisj, svisj! Flikene i samhandlings-klienten flyr forbi i 3D! Kulere kan det vel neppe bli!

Riktignok kan du bla slik i Ubuntu og på en Mac. Men i Lotus Notes er det vel umulig? Neida, i Lotus Notes er det meste mulig. Og du finner de kuleste tingene på Open.NTF! Denne applikasjonen er laget av Hiroyuki Okamoto. Foreløpig virker den ikke på Mac.

Ta en titt på videoen. Kult ikke sant?

Last ned plugin her!

Les mer om plugin her!

2 Comments

  1. Du kan faktisk bla slik i Windows og, bare bruk Win+Tab 🙂

    Selv om dette kanskje er “kult”, så må jeg argumentere at det er totalt ubrukelig. Det hadde vært mye bedre om Notes faktisk oppførte seg som Opera (eller en annen moderne applikasjon) gjør i Windows 7, og legger fanene tilgjengelig i “preview” området….men “bling”-faktoren er jo høy da.

    Like

Comments are closed.