News, Technical

Dell: Ubuntu er mer sikker enn Windows


– Ubuntu er sikrere enn Windows! PC-giganten Dell er sikker i sin sak. De lanserer nå en 10-punktsliste med fordelene ved å bruke operativsystemet Ubunto fremfor Microsoft Windows.

De begrunner synspunktene sine først og fremst med at det nesten ikke utvikles ondsinnet kode for Linux. Men de oppgir en rekke andre gode grunner til å migrere fra Windows til Ubuntu. Her er bare noen av momentene: Raskere oppstart. Enkel tilgang til tusenvis av gratis programvare. Innebygget gratis kontorpakke som er kompatibel mer Microsoft Office og Adobe Acrobat.

Hele listen ligger på Dell’s webside under overskriften: Ubuntu blir hele tiden bedre.

I slutten av april ble det sendt ut en LTS-version (long term support). Dette er Ubuntus flaggskip og betyr at brukerne får fem års support på serverutgaven og tre års support på skrivebordsutgaven.

Den nye versjonen av Ubuntu har versjonsnummer 10.04 etter år og måned da den ble lansert. Denne utgaven avløser den tidligere LTS-versjonen 8.04.

One thought on “Dell: Ubuntu er mer sikker enn Windows

  1. Hvis nå bare IBM kunne få ut fingeren og sertifisere Domino på Ubuntu, og få designerklienten til å gå samtidig, så blir jeg fornøyd 🙂

    Like

Comments are closed.