News

30 fakta du ikke visste om IBM software


En gang var programvaredivisjonen et oversett stebarn i den gigantiske IBM-sfæren. Sånn er det ikke lenger.

Nå er programvaredivisjonen, IBM Software Group, en betydelig pengemaskin for selskapet og konkurrerer hver eneste dag med konsulentavdelingen IBM Global Services om plassen som “top money maker” i selskapet.

Over det siste tiåret har IBM transformert forretningsmodellen. Nå arbeider selskapet i de høyere verdiområdene i programvare-markedet. Man har forbedret effektiviteten, ikke minst ved å ta egen medisin og benytte sin egen samhandlings-programvare. Samtidig har man investert betydelige midler i innkjøp av nye selskaper med supplerende teknologier og produkter.

eWeek.com har utarbeidet en presentasjon med 30 grunner til at IBM er blitt verdens nest største programvare-selskap selv om man, i motsetning til Microsoft, kun fokuserer på det profesjonelle markedet.

Du finner presentasjonen her!